Aquest cap de setmana, aprofitant tot de verduretes que teníem a la nevera, hem fet una pizza de verdures i he de dir que ha quedat la mar de bona. Per fer la massa, hem fet servir la panificadora, que facilita molt la feina.
Ingredients
Per a la massa (2 persones):
- 100 g d’aigua
- 1 culleradeta de sucre morè
- 1/2 culleradeta de sal
- 1 culleradeta d’oli
- 200 g de farina de força
- 1/2 culleradeta de llevat sec
Per al farcit:
- Carabassó
- Albergínia
- Xampinyons laminats
- Espàrrecs silvestres en conserva
- Carxofes en conserva
- Olives negres
Elaboració
- Poseu els ingredients de la massa a la panificadora en l’ordre indicat.
- Posem el programa de massa (1h i 50 minuts en la meva panificadora del Lidl).
- Un cop tenim la massa llesta, l’estirem amb un corró i la posem en una safata de forn.
- Anem posant les verdures al nostre gust, ho salem una mica i ho reguem generosament amb oli.
- Preescalfem el forn a 220º i ho coem uns 20-25 minuts.
La recepta de la massa és una adaptació d’aquesta de Bruno Oteiza: http://www.hogarutil.com/cocina/recetas/pastas-pizzas/201305/masa-pizza-casera-20157.html
Bon profit!