Pizza de verdures

Aquest cap de setmana, aprofitant tot de verduretes que teníem a la nevera, hem fet una pizza de verdures i he de dir que ha quedat la mar de bona. Per fer la massa, hem fet servir la panificadora, que facilita molt la feina.

Ingredients

Per a la massa (2 persones):

  • 100 g d’aigua
  • 1 culleradeta de sucre morè
  • 1/2 culleradeta de sal
  • 1 culleradeta d’oli
  • 200 g de farina de força
  • 1/2 culleradeta de llevat sec

Per al farcit:

  • Carabassó
  • Albergínia
  • Xampinyons laminats
  • Espàrrecs silvestres en conserva
  • Carxofes en conserva
  • Olives negres
Elaboració
  1. Poseu els ingredients de la massa a la panificadora en l’ordre indicat.
  2. Posem el programa de massa (1h i 50 minuts en la meva panificadora del Lidl).
  3. Un cop tenim la massa llesta, l’estirem amb un corró i la posem en una safata de forn.
  4. Anem posant les verdures al nostre gust, ho salem una mica i ho reguem generosament amb oli.
  5. Preescalfem el forn a 220º i ho coem uns 20-25 minuts.

La recepta de la massa és una adaptació d’aquesta de Bruno Oteizahttp://www.hogarutil.com/cocina/recetas/pastas-pizzas/201305/masa-pizza-casera-20157.html

Bon profit!