S’acosta Nadal i el meu cap ja pensa en el tortell de Reis. Aquest que veieu a les fotos és el de l’any passat. El vaig fer seguint l’arxiconeguda i difosa recepta de l’Ibán Yarza, la del seu primer llibre Pan Casero, però amb una modificació en el procés de fermentació de la massa mare. […]
Panellets (pas a pas)

Tot just fa un mes de la Castanyada i encara no us havia pogut explicar com són els nostres panellets.
Pa de motlle integral de blat i espelta amb poolish

Ara que portem unes setmanes d’onada de calor en onada de calor, fa molta basarda encendre el forn. El pa que us porto avui
Brownie (pas a pas)

El brownie és un dolç originari dels Estats Units que pren el nom del seu color marró (“brown” en anglès).
Pa de formatge fresc (Dan Lepard)

Un dels llibres que més m’agrada sobre el món del pa és Hecho a mano de Dan Lepard. Per mi, té certa màgia.
Bescuit de plàtan fàcil

Una de les fruites que mai falta a casa és el plàtan de Canàries. De vegades, els plàtans maduren massa ràpid
Pa de pagès rústic en cassola

Jo no ho sabia, però un dels maldecaps més grans del forner casolà és aconseguir una cocció el més similar possible a la d’un forn professional,
Xapata amb poolish

La xapata o ciabatta polesana és un pa rústic d’origen italià, creat pel forner Arnaldo Cavallari el 21 de setembre 1982,
Bacallà amb fruites seques i xampinyons

Arribar de vacances i trobar-se la nevera a 22º i el congelador a una mica menys és un dels grans reptes de la cuina casolana.
Pa blanc “clàssic”

Ja som a ple estiu i, tot i que enguany el juliol no ha estat tan calorós com ens té acostumats, déu n’hi do a estones!