Tot just fa un mes de la Castanyada i encara no us havia pogut explicar com són els nostres panellets.
Pa de motlle integral de blat i espelta amb poolish
Ara que portem unes setmanes d’onada de calor en onada de calor, fa molta basarda encendre el forn. El pa que us porto avui
Brownie (pas a pas)
El brownie és un dolç originari dels Estats Units que pren el nom del seu color marró (“brown” en anglès).
Pa de formatge fresc (Dan Lepard)
Un dels llibres que més m’agrada sobre el món del pa és Hecho a mano de Dan Lepard. Per mi, té certa màgia.
Bescuit de plàtan fàcil
Una de les fruites que mai falta a casa és el plàtan de Canàries. De vegades, els plàtans maduren massa ràpid
Pa de pagès rústic en cassola
Jo no ho sabia, però un dels maldecaps més grans del forner casolà és aconseguir una cocció el més similar possible a la d’un forn professional,
Xapata amb poolish
La xapata o ciabatta polesana és un pa rústic d’origen italià, creat pel forner Arnaldo Cavallari el 21 de setembre 1982,
Bacallà amb fruites seques i xampinyons
Arribar de vacances i trobar-se la nevera a 22º i el congelador a una mica menys és un dels grans reptes de la cuina casolana.
Pa blanc “clàssic”
Ja som a ple estiu i, tot i que enguany el juliol no ha estat tan calorós com ens té acostumats, déu n’hi do a estones!
Coca de Sant Joan amb massa mare de llevat
Ja ha arribat l’estiu i, amb ell, la Revetlla de Sant Joan amb les fogueres, els petards i, per descomptat les coques: de fruita confitada,