Ja ha arribat l’estiu i, amb ell, la Revetlla de Sant Joan amb les fogueres, els petards i, per descomptat les coques: de fruita confitada,
Pa sense gluten “Miguel”

Potser ja ho sabíeu, però fer pa sense gluten és un repte i amb la panificadora encara més! Després d’uns mesos intentant trobar una recepta
Pa de soda irlandès

Si hi ha un pa ràpid i fàcil de fer, és aquest. En menys d’una hora el pots preparar i tenir-lo cuit i, a més, no cal amassar-lo. És ideal per
Pa entortolligat sense amassat

Per fi, ja tinc el llibre d’Iban Yarza, Pan casero, un referent per a tots els panarres casolans com jo. Amb tant per llegir i aprendre,
Pastís Sacher

Aquest cap de setmana hem celebrat un aniversari a casa i no hi ha faltat el pastís de xocolata clàssic entre els clàssics, la tarta Sacher,
Pizza de verdures

Aquest cap de setmana, aprofitant tot de verduretes que teníem a la nevera, hem fet una pizza de verdures
Pa blanc bàsic a la panificadora

Aquesta és la recepta de pa per excel·lència, senzilla, només amb els ingredients indispensables, però amb un gran resultat.
Coca de recapte de tonyina

La coca de recapte és un dels plats estrella de la cuina lleidatana, que ja s’elaborava a l’època dels romans.
Tortada de la iaia (coca de iogurt)

Aquesta coca de iogurt, per la meva família “la tortada de la iaia”, és la de tota la vida a casa meva. Quan era petita, i ja no tant,
Pa d’espelta integral a la panificadora

Fa temps que tenia ganes de fer pa d’espelta, però mai trobava el moment. Finalment, m’hi he posat i ha estat tot un descobriment